Te Koop

Aquarellen te koop.

Diverse van mijn grotere aquarellen zijn eveneens te koop. Voor aanschafprijs, bezichtiging en bijzonderheden kunt u mij vrijblijvend zonder verplichtingen mailen of bellen.

Regelmatig vindt u op mijn aquarelleren website en/of mijn blog
Kleine/middelgrote aquarellen te koop die zonder lijst worden aangeboden. U kunt deze aquarellen online aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs.

Klik hier voor mijn weblog met nog meer aangeboden kunst.

 

Klik hier voor mijn aquarelleren website met aangeboden kunst.

Leuk voor uzelf of om een liefhebber van kunst blij te maken met een leuk cadeau. U kunt veilig betalen via PayPal of door overmaking op mijn bankrekening.

De prijs van de kleine aquarellen staat bij de betreffende aquarel vermeld. De bijpassende passe-partout, indien vermeld bij de aanschafprijs, is altijd in een standaardmaat gesneden zodat u de aquarel direct zelf in een lijst kunt inlijsten. (bijgevoegd inlijst instructies en een zuurvrij wit papieren achter blad).

U heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Retour zender betaalt de retour kosten.

Of neem een kijkje op mijn weblog, gestart om bezoekers van mijn websites op de hoogte te houden van mijn schilder activiteiten en mijn nieuwste aquarellen en olieverf schilderijen, die ook regelmatig via mijn weblog te koop worden aangeboden.